اگر می بینی به جایی رسیده ای واز موقعیت خیلی خوبی برخورداری و موفق هستی! این را بدان که از دعای مادر پاک به دست آورده ای .اگر ریشه پاک باشد نسل پاک و موفق می شود .
مادر، ریشه ی خانواده است پس مواظب ریشه باشیم.
پاک به معنایی اینکه هیچ وقت در دوران زندگیش خطا نکرده وفکر وقلبش همواره جایگاه خدا است واز حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها الگو گرفته و از خطوط قرمز دین نگذشته وبه دستورات خداوند عمل وفقط برای خدا عبادت کرده .
اگر غیر از این بود معلوم نبود من وتو سر از ناکجا آباد در می آوردیم، پس قدر فرشته زمینی را بدانیم و بیشتر مواظبش باشیم.
مادر محبت چشمانت را نمی توان خرید و فروش کرد.
مادرم ،وقتی دستان پر مهرت سرم را نوازش می کند احساس می کنم تمام محبت ها روبرویم به زانو درآمدند .
مادرم دوستت دارم و دوست دارم که آرزویت را برآورده کنم.
دعایم کن به دعایت محتاجم…
به قلم :پر هون
آنچه در مدح فاطمه سلام الله علیها گفته شد ، قطره یی از دریاست. در چه سنی این همه فضایل را حایز شد؟در چه مدت عمری این همه درخشندگی را از خود بروز داد؟ در عمری کوتاه ؛هجده سال ، بیست سال، بیست و پنج سال ؛ نقل ها متفاوت است.
این همه فضایل ،بیهوده به دست نمی آید ؛«امتحنک الله الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابره »(۱).خدای متعال ، زهرای اطهر _ این بنده ی برگزیده _راآزمود.
دستگاه خدای متعال ،دستگاه حساب و کتاب است؛ آنچه می بخشد ، با حساب و کتاب می بخشد . او ،گذشت وایثار ومعرفت و فداشدن این بنده ی خاص خود را در راه اهداف الهی می داند؛ لذا او را مرکز فیوضات خود قرار می دهد.
۱-المزار،شیمفید،ص۱۷۸؛بحارالانوار،ج۱۰۰،ص۱۹۴،روایت ۱۱؛تهذیب الاحکام،شیخ طوسی،ج۶،ص۱۰.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان اهل بیت علیه السلام،به مناسبت میلاد مبارک صدیقه کبری فاطمه ی زهرا سلام الله علیها ۱۳۷۰/۱۰/۵
خود الگوی فاطمه ی زهرا سلام الله علیها که در دوران کودکی ، در بعد از هجرت پیغمبر به مدینه ، در داخل مدینه ودر همه ی قضایای عمومی آن روز پدرش -که مرکز همه ی حوادث سیاسی اجتماعی بود-حضور داشت،نشان دهنده ی نقش زن در نظام اسلامی است.البته فاطمه ی زهرا سلام الله علیها قله ی این فضائل است.زنان برجسته ی دیگری هم در صدر اسلام بودند ؛با معرفت، با خرد ، با علم ، حاضر در میدان ها ، حتی حاضر در میدان های جنگ؛ حتی تعدادی که نیروی بدنی داشتند، حاضر در میدان دلاوری در جنگ ؛شمشیرزنی و سربازی. البته این را اسلام برای بانوان واجب نکرده و از دوش آنها برداشته است؛ چون با طبیعت جسمی ونیز با عواطف آنها سازگار نیست.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با گروه کثیری از بانوان ۱۳۷۹/۶/۳.
قطره از دریا نشانی می دهد…..
فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) بیست وپنج سال قبل از این تاریخ(۱)در بستر بیماری به زنان مدینه فرمود :اگر علی را بر سر کار گذاشتند، «لساربهم سیرا سجحا»_«سجح»یعنی هموار_راه زندگی را بر مردم هموار می کرد .«لایکلم خشاشه»؛نمی گذاشت -به تعبیر من -اقتدار حکومت و روحیه ی حکومتگری اسلام اندکی به پیکر جامعه ی اسلامی زخم بزند ؛نمی گذاشت ذره یی آسیب ایجاد کند ؛کار را پیش می برد و از هر آسیبی هم جلوگیری می کرد. بهترین شکل حکومت کردن این است که حکومت به مردم زخم نزد ؛زندگی مردم را هم از لحاظ مادی و معنوی آباد کند.
«ولا یکل سائره،ولا یمل راکبه، ولا وردهم منهلانمیرا صافیا رویا »؛(۲)اینها را فاطمه ی زهرا آن روز فرمود.(۳)
۱-دوران سکوت امیر المومنین علیه السلام.
۲-معانی الاخبار،ص۳۵۴،ح۱؛بحارالانوار،ج۴۳،ص۱۶۱.
۳-بیانات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه ی تهران ۱۳۸۳/۸/۱۵.
جهاد آن بزرگوار در میدانهای مختلف ، یک جهاد نمونه است.
در دفاع از اسلام ؛ در دفاع از امامت و ولایت ؛ در حمایت از پیغمبر ؛ در نگهداری بزرگترین سردار اسلام ، یعنی امیر المومنین که شوهر او بود.
بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها وروز زن ۱۳۷۱/۹/۲۵.
قطره از دریا نشانی می دهد….